Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

YAKTAK та DOVI презентували нову спільну музичну композицію

Люди

29 травня
161

Прем'єра треку від українських співаків.

YAKTAK та DOVI презентували нову спільну музичну композицію

YAKTAK (Ярослав Карпук) та DOVI (Андрій Вдовиченко) випустили нову пісню, яка називається "Перекотиполе". Також українські співаки опублікували кліп до треку.

 

У пісні музиканти оспівали трепетні почуття до людей, з якими ми більше не підтримуємо зв’язок, але спогади з ними залишаться з нами назавжди.

 

 

 

"У кожного в житті був момент, коли ти розумієш, що люди, які колись були близькими, тепер не поруч. Це наштовхує на сум, але такий теплий. Важливо навчитися приймати зміни, рухатися вперед. Ми ростемо та розвиваємось, і це нормально, що люди та обставини навколо нас змінюються. Але спогади про тих, хто був поруч, завжди будуть у нашому серці й нагадуватимуть нам про наш зв'язок із минулим", – зазначили під відео музиканти.

 

Реліз спільної роботи співаків YAKTAK та DOVI відбувся 26 травня 2023 року. Кліп уже має понад вісімдесят тисяч переглядів і розмістився на двадцять першому місці серед пісень у вкладці "Популярне" в YouTube.


Зазначимо, раніше виконавці вже співали в дуеті, перша їхня спільна робота – "Чекає вдома". Пісня написана на підтримку всіх дівчат і жінок, які чекають удома своїх коханих. Співаки випустили трек п’ять місяців тому, і відеороботу артистів на музичну композицію "Чекає вдома" переглянули вже тринадцять мільйонів разів. До того ж трек посів шосте місце серед сотні найпопулярніших музичних відео YouTube в Україні. 

 

Нагадаємо, днями Артем Пивоваров та Маша Єфросиніна презентували музичну композицію "Люблю", написану на основі віршів Михайля Семенка. 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter