Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілл Сміт відреагував на слова дружини про розлучення

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
16 жовтня 17:35
868
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сміт не знав, що Джада Пінкетт хотіла розповісти правду

Вілл Сміт відреагував на слова дружини про розлучення

Вілл Сміт — американський актор, відреагував на новини щодо його фактичного розлучення із Джадою Пінкетт після тривалого мовчання. Про це повідомляє видання Hollywoodlife.


Актор фільмів "Люди в чорному" врешті прокоментував новини після того, як його дружина цього тижня вперше публічно поділилася тим, що вони де-факто розлученні впродовж останніх семи років. До слова, офіційно вони не розірвали шлюбу.


Вілл на запит видання The New York Times розповів, що дізнався про це з  нових мемуарів уже ексдружини "Гідна". А також ця книга "начебто розбудила" його і дала зрозуміти, що Джада більш "витривала, розумна та співчутлива, ніж він гадав".


"Коли ви прожили з кимось більшу частину свого життя, настає свого роду емоційна сліпота, і ви можете занадто легко втратити чутливість до її прихованих нюансів і тонкої краси", — написав він в електронному листі.

 


Коментар Сміта з’явився лишень за декілька днів після того, як Джада, з якою він одружився 1997 року, публічно зізналася, що вона та Вілл живуть окремо вже-от сім років і в них різне життя. 


"Я пообіцяла, що для нас ніколи не буде причин до розлучення, що ми працюватимемо над ними, і я просто не змогла порушити цю обіцянку", — пояснила тоді жінка.


Нагадаємо, що діти зіркового подружжя важко перенесли багаторічне мовчання і дуже зраділи, коли мама врешті розповіла всім правду.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter