Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілл Сміт відреагував на слова дружини про розлучення

Факти

16 жовтня
842

Сміт не знав, що Джада Пінкетт хотіла розповісти правду

Вілл Сміт відреагував на слова дружини про розлучення

Вілл Сміт — американський актор, відреагував на новини щодо його фактичного розлучення із Джадою Пінкетт після тривалого мовчання. Про це повідомляє видання Hollywoodlife.


Актор фільмів "Люди в чорному" врешті прокоментував новини після того, як його дружина цього тижня вперше публічно поділилася тим, що вони де-факто розлученні впродовж останніх семи років. До слова, офіційно вони не розірвали шлюбу.


Вілл на запит видання The New York Times розповів, що дізнався про це з  нових мемуарів уже ексдружини "Гідна". А також ця книга "начебто розбудила" його і дала зрозуміти, що Джада більш "витривала, розумна та співчутлива, ніж він гадав".


"Коли ви прожили з кимось більшу частину свого життя, настає свого роду емоційна сліпота, і ви можете занадто легко втратити чутливість до її прихованих нюансів і тонкої краси", — написав він в електронному листі.

 


Коментар Сміта з’явився лишень за декілька днів після того, як Джада, з якою він одружився 1997 року, публічно зізналася, що вона та Вілл живуть окремо вже-от сім років і в них різне життя. 


"Я пообіцяла, що для нас ніколи не буде причин до розлучення, що ми працюватимемо над ними, і я просто не змогла порушити цю обіцянку", — пояснила тоді жінка.


Нагадаємо, що діти зіркового подружжя важко перенесли багаторічне мовчання і дуже зраділи, коли мама врешті розповіла всім правду.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter