Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дружина Вілла Сміта відповіла на чутки про сексуальні вподобання чоловіка

Факти

14 жовтня
533

Дружина Вілла Сміта відповіла на чутки про сексуальні вподобання чоловіка

ЗІРКИ

 

Джада Пінкетт-Сміт — американська акторка та дружина Вілла Сміта, відповіла на багаторічні чутки стосовно сексуальних уподобань чоловіка. Про це повідомляє видання Marca.


Дружина зірки фільмів "Люди в чорному" продовжує рекламну кампанію, адже незабаром, 17 жовтня, мають вийти її мемуари "Гідна". У майбутній книжці йтиметься про всі важливі аспекти її життя в шоубізнесі, також про шлюб із Віллом. 


Пінкетт-Сміт у спеціальному випуску NBC News розповіла про стосунки з чоловіком, з яким вона де-факто розлучена від 2016 року. До слова, пара тоді вирішила офіційно не подавати на розлучення, адже сприймає ці стосунки як життя. Окрім того, вони погоджуються, що люблять одне одного, але по-різному.

 


Навколо сексуальних уподобань Вілла існувало багато чуток. Із-поміж найпоширених — буцімто подружжя практикує відкриті стосунки, а також що вони є свінгерами або що хтось із них був геєм. 


Джада відповіла: "Я б сказала, що нічого з цього не є правдою. Я точно можу зрозуміти, чому виникали непорозуміння, але все це неправда".


Доповнимо, попри те, що подружжя не разом уже багато років, вони однаково відвідують публічні заходи й створюють враження повноцінної сім’ї. За словами жінки, вона все ще має почуття до Сміта, бо він батько її дітей.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter