Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Діти Вілла Сміта були вимушені вдавати, що їхні батьки разом

Факти

15 жовтня
492

Діти Вілла Сміта були вимушені вдавати, що їхні батьки разом

ЗІРКИ

 

Дітям Вілла Сміта та Джади Пінкетт-Сміт доводилося вдавати впродовж останніх семи років, що їхні батьки досі разом. Про це повідомляє видання Hollywoodlife.


22-річна Віллоу та 25-річний Джейден радіють, що їхня матір усе ж розповіла людям, що впродовж останніх семи років вона та Вілл Сміт не жили разом і де-факто були розлучені.


Як повідомляють інсайдери, діти зірок "дуже схвильовані", адже повинні відповідати на запитання про стосунки їхніх батьків.


"Хоча Джейден і Віллоу безмежно люблять свою маму і переймають її поведінку й риси характеру, вони дуже раді, що ця новина нарешті стала відома, тож усі можуть просто змиритися, ніхто не стає молодшим. Вони всі хочуть, щоб кожен був вірним собі й більше не тримав образ чи таємниць", — зазначило джерело.

 


Інший інсайдер повідомив, що Вілл і Джада поставили дітей у незручне становище. Хоч Віллоу має дуже близькі стосунки із Джадою, проте, за інформацією, вона була дуже зла на маму, що та розкидала брудну білизну публіці.


"Їх постійно запитували про їхніх батьків, і протягом семи років їм доводилося, по суті, брехати всім і вдавати, що все чудово, коли вони знали, що це не так. Іноді це породжувало в них сильне хвилювання, і вони постійно сварилися одне з одним і з ними", — заявило джерело.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter