Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Віл Смітт розповів про свою доньку, яка перемогла на джазовому фестивалі

Люди

Назар КОЛОДІЙ
24 травня 11:05
298
Джерело: Газета "Життєві історії"

Віл Смітт і його донька

Віл Смітт розповів про свою доньку, яка перемогла на джазовому фестивалі

Життєві історії

 

Віллоу Смітт

 

Зірковий актор Сміт не міг стримати гордості, святкуючи останнє досягнення своєї доньки Віллоу. Новий альбом 23-річної виконавиці Empathogens нещодавно посів перше місце серед сучасних джазових альбомів.


Гордий батько поділився зворушливою новиною в соціальних мережах, ніжно називаючи доньку Бін. У дописі Вілл висловив своє захоплення Віллоу, яка викроїла для себе унікальне місце в музичній індустрії.


Під час свого інтерв'ю Віллоу розповіла, що сімейна спадщина спонукала її працювати більше та створювати власну ідентичність. «Я справді вірю, що мій дух — сильний, і навіть якби мої батьки не були тими, ким вони є, я однаково була б диваком і божевільним мислителем», — поділилася вона.

 

 

«Люди вважають, що єдиною причиною мого успіху є батьки. Це спонукало мене наполегливо працювати, щоб довести, що вони помиляються. Але сьогодні мені не потрібно комусь щось доводити», мовила Віллоу.


Віллоу також розповіла про свій досвід чорношкірої людини в Америці, незважаючи на її привілей. Вона розповіла про те, як почувалася не на своєму місці в певних ситуаціях, і про проблеми, з якими стикалася через колір шкіри.


Були випадки, коли я заходила в місце, де колись працювала. Моя фотографія могла бути навіть на стіні, і люди ставилися до мене так: «Це трохи поза вашим ціновим діапазоном» або «Тобі насправді тут не місце», сказала донька Смітта.


Незважаючи на те, що дівчина випустила свій хіт Whip My Hair лише у дев’ять років, батьки обережно ставилися до занурення доньки в музичну індустрію в такому юному віці. «У дитинстві я була на своїй хмарі. Я думала, що вони такі Деббі Даунерс»,  згадувала співачка момент, коли сказала, що хоче бути музикантом.


Джерело: Джерело: https://www.hellomagazine.com/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter