Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Бекхем розповіла про нову церемонію обітниці

Факти

30 жовтня
595

Вікторія Бекхем розповіла про нову церемонію обітниці

ЗІРКИ

 

 

Вікторія Бекхем розповіла про те, як її чоловік Девід організував незабутнє романтичне 24-годинне свято. Вікторія промовила: "Я справді гадки не мала. Це була найромантичніша подія, яку він будь-коли влаштовував".


Вікторія розповідає: "Девід повідомив, що хоче відвезти мене кудись на весь день. Тож ми поїхали в аеропорт. Сідаємо у приватний літак. На півдорозі в літаку Девід заходить у ванну кімнату, виходить у смокінгу і має неперевершений вигляд. Він просить оновити мій гардероб у ванній. Там висіла біла сукня, тож я одягнула її. Літак приземлився в Лондоні. Біля літака нас чекало авто з тим самим водієм, який багато років тому віз нас на церемонію одруження у замку Латтреллстаун в Ірландії". (Нагадаємо, що пара одружилася 1999 року в старовинному замку.) 


"Ми заходимо в каплицю замку, і він засипає каплицю квітами. Там були мої і його батьки, наші сестри та мій брат. Там був вікарій, який одружив нас багато років тому. Ми поновили наші весільні обітниці…".


Девід Бекхем розповів, що обітниці виголосили лише перед шістьма людьми, і пояснив: "Ми багато вклали у наше перше весілля. Відтоді ми поновили наші обітниці у колі найближчих людей".


Після церемонії пара вилетіла до міста кохання, насолоджуючись подією у французькій столиці. "У нас був маленький медовий місяць, який тривав лише 24 години в Парижі. Ми зупинилися в Ritz, номер 302", — додала Вікторія. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter