Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вайнона Райдер зізналася про пережиті сексуальні домагання

Люди

Богдана СВІТЕНКО
31 серпня 16:00
284
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Вайнона Райдер поділилась особистим досвідом

Вайнона Райдер зізналася про пережиті сексуальні домагання
Вайнона Райдер зробила відверте зізнання

Життєві історії

 

 

Американська акторка Вайнона Райдер розповіла про сексуальні домагання щодо неї. Вперше це трапилося, коли їй було 20 років і вона вже встигла дебютувати як акторка.

 

«У мене було декілька важких випадків з декількома людьми, які відверто сексуально домагалися мене», розповіла Вайнона в інтерв'ю для Esquire. Вона додала: «А потім це повторилося, коли мені було за 30. Це не був напад. Але це було неймовірно недоречно. Це було дико». 52-річна Вайнона зазначила, що цей досвід дозволив їй по-справжньому зрозуміти, чого могли зазнати інші жертви такого насильства.

 

Також вона сказала, що її слава дуже впливала на романтичні стосунки. Говорячи про одне зі своїх побачень, акторка розповіла: «Я вийшла в туалет, а коли повернулася, він з кимось розмовляв, і я підслухала, як він говорив, що планує переспати з Вайноною Райдер. Я була розчавлена. Не тільки тому, що  вважала, що між нами був справжній зв'язок, а й тому, що я подумала: «Це моє життя? Невже я ніколи не зустріну когось, і він дізнається про мене лише через нашу розмову».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter