Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Торт святковий «Солодка подружка Маргоша»

Кулінарні рецепти

Ірена Загарова
30 грудня 11:59
337
Джерело: Газета "Дуже смачно"

Смачна випічка

Торт святковий «Солодка подружка Маргоша»

СОЛОДОЩІ

 

Інгредієнти: 200 г замороженого листкового тіста, 200 г готового заварного печива «Кульки-малюки», 100 г чорного шоколаду, 200 г вершків або жирної сметани, пакетик ванільного цукру, 3 ківі, 2 банани, столова ложка кунжуту, шматочок вареної моркви, 2 бутони гвоздики, 2 зернятка кукурудзи, шматочок червоного перцю, 2 кісточки з хурми чи зі сливи, 2 зубочистки.

 


Приготування. Тісто розморозити, вирізати з нього контур «тулуба» разом із «хвостом» дракона завширшки 15 см і завдовжки 25 см (не розкачувати!). Викласти на деко і поставити в духовку, випікати15 хвилин. Основа для торта буде об’ємною. 
Плитку шоколаду розтопити на водяній бані. Вершки збити з ванільним цукром та змішати із шоколадом – це крем. 
У велику тарілку викласти спечену основу з тіста, обмастити всю кремом. Спереду, де буде «шия» «Маргоші», зробити отвір і заповнити його кремом. Заварними кульками обкласти всю поверхню «тулуба», на «хвіст» викласти найменші. З ківі вирізати куточки і викласти їх на «хребті». «Голову» «Маргоші» вирізати з маленького ківі, язик – із червоного перцю, а в ямки-«ніздрі» вставити кукурудзу, з моркви зробити «очі», з бутонів гвоздики – «зіниці», а з кісточок хурми чи сливи – «вуха». Тепер закріпити «голову» на «шиї». Очистити банан, обмастити його кремом і вставити в отвір спереду «тулуба». Зубочистками закріпити «голову» на «шиї»-банані. Навколо торта розкласти шматочки банана та ківі. 
Прикрасити кремом що залишився. Поставити торт у холодильник на годину. Солодка подружка Дракона - «Маргоша», потішить цим неймовірним смаком ваших діточок на новорічному столі. 

 

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter