Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Том Круз не бачить своєї доньки Сурі, який уже виповнилося 18 років

Факти

18 квітня
585

Том Круз не виховував доньку

Том Круз не бачить своєї доньки Сурі, який уже виповнилося 18 років

 

Сурі Круз (справа)

 

Доньці Тома Круза Сурі в четвер виповнилося 18 років. Її бачили в Нью-Йорку з подарунком на день народження від подруги. У цей час її батько Том Круз знімав фільм «Місія нездійсненна» за 3500 миль, у Британії.


Вологого і бурхливого дня у Великому Яблуці Сурі стискала яскраво-рожеву парасольку, коли двоє друзів вирушили відсвяткувати її уродини. Схоже, що дівчина взяла кілька важливих стилів від мами Кеті Голмс, яка стежить за модою. Вона поєднала елегантну джинсову куртку з коричневим коміром і джинси. Сурі доповнила образ простими чорними кросівками, а її волосся, здавалося, було прикрашене ниткою рожевих троянд.

 

 

Сурі провела більшу частину останніх 12 років, живучи в тіні шалених спекуляцій щодо її розірваних стосунків зі своїм знаменитим батьком. Коли вона робить свої перші кроки у доросле життя, здається, дівчина нарешті готова відповісти на питання про своє майбутнє з батьком.


Тома вилучили із життя його молодшої дитини на багато років. Цей розрив був пов’язаний із рішенням Кеті Голмс та Сурі, оскільки вони виступали проти саєнтології (релігії Тома Круза). Клин, який був вбитий між батьком і дитиною під час його розлучення 2012 року, відтоді став міцною стіною. Схоже, що Сурі не планує її зруйнувати. 

 

 

Сурі вже повнолітня. Вона здатна ухвалювати власні рішення. Джерела, близькі до підлітка, кажуть, що вона все ще зважує свої варіанти стосовно майбутньої кар’єри. Проте вона абсолютно переконана: «Батька для неї не існує». Після 18 років Том Круз більше не буде зобов’язаний сплачувати аліменти ексдружині. Ця сума становила 400 000 доларів на рік.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter