Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт стала першою жінкою, яка досягла 100 мільйонів щомісячних слухачів

Факти

30 серпня
217

Тейлор Свіфт стала першою жінкою, яка досягла 100 мільйонів щомісячних слухачів

Тейлор Свіфт — американська співачка, стала першою співачкою, яка змогла перетнути межу 100 мільйонів слухачів на Spotify, а також вона побила рекорд Мадонни. Про це повідомляє SkyNews.


Зростання кількості слухачів Тейлор Свіфт на стрімінговій платформі Spotify пов'язане з ажіотажем навколо її живих виступів та майбутніх перезаписів альбомів. Шанувальники з нетерпінням чекають на реліз її наступного проєктунову версію культового альбому "1989", який міститиме п'ять додаткових треків, які не входили до оригінального запису.


Минулого місяця було оголошено, що співачка має найбільше альбомів, які посіли перші місця в чартах, ніж будь-яка інша жінка. Це досягнення сам стрімінговий гігант Spotify описує як "поведінка королеви".


Поміж цих досягнень Свіфт виступає з туром Eras, який уже заробив приблизно мільярд доларів за продаж квитків та супутнього мерчу. На відкриття туру прийшла неймовірна кількість глядачів — 69 000 прихильників. Тейлор перебила рекорд Мадонни з найбільш відвідуваним концертом жіночого артиста в США.

 

Нагадаємо, що на концерті знаменитості у липні в Сіетлі, США, зафіксували сейсмічну активність, еквіваленту землетрусу силою 2,3 бала.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter