Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт планує перезаписати один зі своїх найпопулярніших альбомів

Факти

14 серпня
198

Тейлор Свіфт планує перезаписати один зі своїх найпопулярніших альбомів

Тейлор Свіфт — американська співачка, анонсувала перевидання одного з найпопулярніших альбомів "1989", який вийшов 2014 року. Про це вона повідомила у себе в Instagram.


Артистка оголосила про перезапуск уперше на концерті в Лос-Анджелесі під час свого туру. До нової версії "1989", який заплановано на жовтень цього року, увійдуть оновлені й покращені 13 композицій, серед яких і головні хіти Shake It Off і Blank Space.


До того ж виконавиця заявила, що з'явиться п'ять нових пісень, які раніше ніколи не звучали. Також на Instagram-сторінці знаменитість поділилась майбутньою обкладинкою альбому.

 

Фото: instagram.com/taylorswift/


"Альбом "1989" змінив моє життя незліченною кількістю способів, і я з таким хвилюванням оголосила, що його нова версія вийде 27 жовтня. Чесно кажучи, це мій найулюбленіший перезапис, який я будь-коли робила", — написала Тейлор.


Оригінальний "1989" вийшов 2014 року у співпраці з американським незалежним лейблом Big Machine Records, проте нещодавно права на композиції продали Свіфт, себто тепер вона має виняткове право на виконання й перезаписування своїх треків.


Нагадаємо, нещодавно під час великого концерту в Сіетлі, США, її виступ спричинив сейсмічну активність, еквіваленту землетрусу у 2,3 бала.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter