Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт принизила Кім Кардаш'ян треком у новому альбомі

Факти

Назар КОЛОДІЙ
20 квітня 11:05
144
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тейлор Свіфт відімстила кривдниці

Тейлор Свіфт принизила Кім Кардаш'ян треком у новому альбомі

Життєві історії

 

 

Тейлор Свіфт принизила Кім Кардаш'ян, відродивши їхню ворожнечу. Зірка випустила трек у новому альбомі The Tortured Poets Department. 34-річна Тейлор випустила довгоочікуваний альбом пісень.

 

Серед треків в альбомі є пісня під назвою thanK you aIMee. Шанувальники треку впевнені, що вона про Кім Кардаш'ян, зазначивши на літери K, I та M у назві. 43-річна Кім, засновниця SKIMS, також вважає, що трек є чітким посиланням на неї. Інсайдери стверджують, що вона почувається загнаною в кут і не може висловитися через страх, що її знищить «армія» відданих шанувальників Тейлор.

 

 

Шанувальники Тейлор розсилають спамом дописи Кім в інстаграмі з назвою пісні та текстом, який, здається, стосується дітей реаліті-зірки. «Вона має намір мовчати і сподівається, що це мине, але її друзі знають, що це тільки початок», - розповідає джерело видання.

 

Інсайдер сказав, що Кім «усвідомлює біль», якого вона завдала Тейлор, і що вона «з усіх сил намагалася загладити провину впродовж останніх років». Проте «Кім ніколи не зробила єдиного, що їй дійсно варто було зробити – просто попросити вибачення», - розповіло джерело видання.

 

Трек Тейлор Thank you aIMee зосереджується на очевидній неприязні Тейлор до злої школярки, яку вона називає «Еймі». Фанати вважають її Кім, оскільки Тейлор підтвердила, що змінила ім’я цієї жінки. 

 

Нагадаємо: ворожнеча Тейлор і Кім почалася через суперечку між Тейлор і колишнім чоловіком Кім Каньє Вестом. Під час церемонії нагородження Тейлор Свіфт на MTV Video Music Awards 2009 року репер Каньє Вест вийшов на сцену. Він відібрав мікрофон у Тейлор, коли та виголошувала подяку за нагороду в категорії «Краще жіноче відео». Він сказав, що відео Бейонсе, номіноване в цій же категорії, є "одним із найкращих відео всіх часів". Цю витівку всі сприйняли негативно. Потім Вест повернув мікрофон збентеженій і засмученій Тейлор, яка не змогла завершила свою промову.

2016 року Каньє Вест випустив пісню Famous, де був рядок: «Я вважаю, що Тейлор і я все ще можемо зайнятися сексом». Жодного разу за всі роки Кім не просила вибачення в Тейлор і нічого не зробила, щоб припинити безпідставні й принизливі дії свого чоловіка щодо Свіфт.

 

Джерело: https://www.dailymail.com

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter