Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт ощасливила фанатку

Факти

02 квітня
184

Мрії здійснюються

Тейлор Свіфт ощасливила фанатку

Тейлор Свіфт здійснила мрію семирічної шанувальниці під час туру "The Eras" у Лас-Вегасі.

 

Про це пише видання Billboard.

 

Белла Ланзіно вирішила написати листа виконавиці та передати його їй під час концерту. Мама Белли не була впевнена, що це вдасться зробити, однак вона спробувала втілити бажання доньки.

Коли мати з дочкою приїхали на концерт, то підійшли до білетера (людини, яка контролює наявність у відвідувачів вхідних квитків у кіно, театр, музей та на інші заходи) і попросили його про послугу. Він погодився зробити все можливе, аби віддати записку співачці. Оскільки Белла позаду листа написала місця, на яких вона разом із мамою сиділа, то помічникам попзірки легко вдалося знайти шанувальницю і повернути їй записку, яку Тейлор Свіфт перед цим підписала. До того ж момент повернення листа зняли на відео, щоб пізніше показати виконавиці.


Нагадаємо, раніше зірка здійснила бажання ще однієї дівчини. Шанувальниця придбала квитки на концерт співачки 2018 року й хотіла побачити її наживо, але потрапила в аварію. Її тіло на шістдесят п'ять відсотків було уражене опіками. Американська співачка дізналася про це і запросила тринадцятирічну дівчину як спеціальну гостю під час відкриття туру "Eras" у Глендейлі штату Аризона.

Автор: Христина КРАСІВ

"Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter