Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софія Вергара розповіла про себе і свою роль у новому серіалі Netflix

Факти

Назар КОЛОДІЙ
03 лютого 15:58
289
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркове одкровення

Софія Вергара розповіла про себе і свою роль у новому серіалі Netflix

ШОУ-БІЗ

 

 

Колумбійська актриса Софія Вергара розповідає про свій новий серіал на Netflix «Грізельда». Вона грає роль сумнозвісного кокаїнового боса Грізельду Бланко. 


«Моєю кар’єрою насправді була лише Глорія Прітчетт у «Сучасній сім’ї», говорить Софія. Тож для [сценариста-продюсера] Еріка Ньюмана повірити, що Глорія Прітчетт може зробити Грізельду Бланко, було для мене справжнім щастям».


Актриса часто сміється і лається. Неважко зрозуміти, як вона стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду, зігравши Глорію Дельгадо-Прітчетт у 250 епізодах ситкому «Сучасна сім’я». Існуючи в тому крихітному прошарку знаменитостей, де все, що вона робить, є новиною, навіть поважна New York Times торік написала статтю про розлучення Вергари зі своїм другим чоловіком, актором Джо Манганьєлло.


Незважаючи на внутрішню впевненість у перемозі на America’s Got Talent, Софія усвідомлює, що її репутація як акторки тримається лише на одній ролі. «У мене не так багато варіантів через мій дурний акцент», — каже Софія про іспанізми, які все ще змінюють її мову після майже трьох десятиліть у США.


Софія заробляла пів мільйона доларів за епізод у наступних сезонах «Сучасної сім’ї». 2020 року Forbes назвав її найбільш високооплачуваною актрисою у світі, що перевищує гонорари у 35,5 мільйона доларів Анджеліни Джолі, отриманих від «Вічних» і 31,5 мільйона доларів актриси Галь Гадот. 


«Мені подобаються гроші, проте не обов’язково, щоб я була найбільш високооплачуваною актрисою», — наголошує зірка. «Для мене важливо, щоб я могла допомагати своїй родині в Колумбії і що мені не доводиться ні на кого покладатися... що я справді можу закохатися в когось», — додає Вергара. «Я маю на увазі, що в молодості я була гарненькою, тож могла б стати трофейною дружиною». 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter