Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скотт Дісік насолоджується батьківством, гуляючи з дочкою

Люди

Богдана СВІТЕНКО
09 серпня 14:00
280
Джерело: Газета "Життєві історії"

Скотт Дісік і його діти

Скотт Дісік насолоджується батьківством, гуляючи з дочкою
Скотт Дісік на прогулянці

Життєві історії

 

Колишній чоловік Кортні Кардашьян – Скотт Дісік, як турботливий батько, прогулювався зі своєю 12-річною донькою Пенелопою.

 

 

41-річний Скотт мав невимушений вигляд та був одягнений у чорну футболку й шорти, а на його плечах був блідо-рожевий светр. Свій образ він доповнив золотистими кросівками, окулярами та підвіскою із зіркою Давида.

 

Окрім доньки Пенелопи, в колишнього подружжя є ще двоє синів: 14-річний Мейсон та 9-річний Рейн. Нещодавно Мейсон відмовився їхати в сімейну подорож зі своєю мамою та її новим чоловіком, а також братом і сестрою. Сама Кортні зізналась, що їй дуже сумно через те, що її син залишився зі Скоттом, а не поїхав із нею за кордон. «Скотт Дісік знає, що Мейсон не хотів їхати у відпустку з мамою через Тревіса Бакера (новий чоловік Кортні Кардашьян). До появи Тревіса Скотт і Кортні відпочивали разом із дітьми — не як пара, а як друзі, які обоє були віддані своїм дітям», — розповів інсайдер DailyMail.com. 

 

 

Також минулого місяця Скотт поділився фотографією з Мейсоном, яка була зроблена в літаку. Чоловік ніжно назвав свого сина «найкращим другом на все життя».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter