Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоханссон завітала на вечірку в Нью-Йорку з чоловіком

Факти

Степан ПАВЛІВ
14 жовтня 19:55
103
Джерело: Газета "Життєві історії"

Скарлетт Йоханссон у красивому образі

Скарлетт Йоханссон завітала на вечірку в Нью-Йорку з чоловіком
Чарівна Йоханссон у новому образі

Життєві історії

 

 

Зірка кіно Йоханссон створила ще один стильний образ, приєднавшись до Коліна Йоста на афтепаті SNL у Saks у Нью-Йорку. Після перегляду виступу Аріани Гранде в скетч-шоу Скарлетт була готова виголосити тост за зірку та її чоловіка-коміка Коліна.


Актриса мала чудовий вигляд у квітчастій мінісукні, яку поєднала з великим блейзером. Скарлетт зберегла комфорт у бордових брогах і додала ще один стильний штрих із попшкарпетками. Вона доповнила образ сонцезахисними окулярами-авіаторами та великим білим бантом у волоссі.

 


Увечері напередодні Аріана співала у своєму монолозі, а Боуен Янг приєднався до неї на сцені в костюмі її злої героїні Глінди. 31-річна співачка вдруге виступала ведучою скетч-шоу, де вона також чотири рази була музичним гостем.


У епізоді цих вихідних запрошеною ведучою є легендарна співачка Стіві Нікс, яка здобула славу у Fleetwood Mac, а потім розпочала сольну кар’єру. Вона втілила свої досвідчені образи інших попзірок, як-от Брітні Спірс, Майлі Сайрус і Гвен Стефані, навіть виконала улюблені хіти співаків.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter