Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоханссон і Ченнінг Татум у головних ролях нового фільму

Факти

14 липня 10:15
575
Джерело:

Скарлетт Йоханссон мала розкішний вигляд у Нью-Йорку

Скарлетт Йоханссон і Ченнінг Татум у головних ролях нового фільму

Життєві історії

 

 

Скарлетт Йоханссон цього тижня світилася на червоній доріжці під час нью-йоркської прем'єри свого останнього фільму "Відвези мене на Місяць". Одягнена в стильну вкорочену майку з блискучим декольте, 39-річна номінантка на премію "Оскар" вибрала палітру відтінків засмаги та крему в паризькому стилі.


У театрі AMC Lincoln Square у Великому Яблуку Йоханссон стояла поруч зі своїм колегою Ченнінгом Татумом, акцентуючи свій образ на максі-спідниці, що облягає вигини, сріблястих підборах на ремінцях, привабливих масивних каблучках і гламурних сережках-підвісках.


На довершення свого образу випускниця "Чорної вдови" зробила елегантну зачіску з випущеними пасмами, які обрамляли її обличчя.    

 

Скарлетт Йоханссон і Ченнінг Татум 


Щодо макіяжу, то Йоханссон обрала бронзові тіні димчастого відтінку, чорний лайнер, об'ємні вії, рясні рожеві рум'яна на високих вилицях та глянцево-рожеву помаду. Її колега 44-річний Татум мав елегантний вигляд у синьому костюмі в морську смужку.


Йоханссон відвідала захід разом зі своїм чоловіком Коліном Йостом, який одягнув темно-синій піджак, штани в тон і візерунчастий топ на ґудзиках у стилі 70-х років з барвінком.
42-річна Йоханссон і зірка "Суботнього вечора в прямому ефірі" одружилися 2020 року й мають спільного дворічного сина Космо.  


Акторка також є мамою дев'ятирічної доньки Роуз від колишнього чоловіка Ромена Доріака. Йоханссон і 42-річний французький журналіст розлучилися 2017 року.
У новій романтичній комедійній драмі "Відвези мене на Місяць", дія якої розгортається на тлі 1960-х років, Йоханссон грає Келлі Джонс, кмітливу гуру корпоративного маркетингу, яка під час приготувань до історичної висадки на Місяць "Аполлона-11" відчуває потяг до співробітника НАСА, якого виконує актор Ченнінг Татум. 


Довгоочікуваний фільм нарешті вийшов на екрани кінотеатрів, де відбувся його грандіозний дебют 8 липня. Шанувальники також можуть з нетерпінням чекати його виходу на Apple TV+ для потокового перегляду в найближчому майбутньому.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter