Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоганссон подала позов до суду на застосунок зі штучним інтелектом

Факти

04 листопада
209

Зірка фільму "Чорна вдова" подала до суду на розробників ШІ

Скарлетт Йоганссон подала позов до суду на застосунок зі штучним інтелектом

ЗІРКИ

 

Скарлетт Йоганссон — американська акторка, подала до суду через те, що застосунок зі штучним інтелектом використав її зовнішність у рекламі без дозволу. Про це повідомляє видання Variety.


Зовнішність знаменитості з’явилась у невеликій рекламі, яку згенерував штучний інтелект. Представники акторки підтвердили, що Йоганссон не представляє застосунок, тож її адвокат уде працює над цією справою.


Ролик починається з давнього відео із-за лаштунків стрічки "Чорна вдова", коли Скарлетт каже: "Як справи, хлопці? Це Скарлетт, і я хочу, щоб ви пішли зі мною...". Після цього вона перестає говорити, а на екрані з’являються згенеровані за допомогою ШІ світлини, а через мить чується подібний до акторки голос, який теж створив штучний інтелект: "Це не обмежується тільки аватарками. Ви також можете створювати зображення з текстом і навіть свої відео зі штучним інтелектом. Думаю, ви не можете це пропустити".


Нагадаємо, не так давно актор Том Генкс звернувся до своїх прихильників у соціальній мережі, оскільки його зовнішність використав штучний інтелект, щоби прорекламувати стоматологічну клініку.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter