Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сінді Кроуфорд розповіла про свою маму і виховання власних дітей

Люди

12 травня
86

Сінді Кроуфорд і її родина

Сінді Кроуфорд розповіла про свою маму і виховання власних дітей

ЗІРКИ STORRISS

 

 

58-річна супермодель Сінді Кроуфорд нещодавно заявила, що почала заробляти більше, ніж її батьки у віці 18 років. Зірка обговорювала виховання своїх дітей у подкасті Керрі Корріган Wonders.

 

Кроуфорд, у якої 24-річний син Преслі та 22-річна донька Кайя, із чоловіком Ренде Гербером, пояснила, що не дає порад своїм дітям, якщо вони спеціально про це не попросять. Сінді, яка була одружена з Ренде з 1998 року, сказала Коррігану: «Діти знають, що якщо запитають мене, вони дізнаються мою справжню думку».

 

 

Насправді Сінді засвоїла життєвий урок від своєї матері, яка одного разу сказала їй: «Не давай порад, якщо про це не попросять». Раніше красуня зізналася, що підносить свою маму на п'єдестал, а також, що її ставлення до мами змінилося.

 

2018 року зірка сказала британському Vogue: «Коли я була молодою, моя мама не працювала. Коли я була молодою, я не поважала це. Вважала, що вона просто вдома, доглядає за чотирма дітьми, робить покупки в магазині, прибирає вдома. «У неї не було такого життя, до якого я прагну. Крім того, я відчуваю, що моя мама завжди бачить у всьому хороше», — мовила Сінді. «Коли я подорослішала, то зрозуміла, як важко бути позитивною людиною. Бо життя весь час кидає нам усім неприємності й випробування. Тому не все виходить правильно», — продовжила супермодель.

 

Під час розмови з People наприкінці 2023 року Кайя Кроуфорд, яка пішла стежкою своєї мами, розповіла про свої стосунки з нею. «Я відчуваю, що ми встановили справді міцний зв’язок і дружбу», – сказала виданню актриса і модель. Сінді, яка також приєдналася до інтерв’ю, розповіла, що вони з Кайєю мають схожі інтереси, наприклад, читання та відвідування театру.

 

Кайя також з гумором зізналася: «Вона класна мама, і вона все ще мене постійно бентежить. Але це добре! Це повертає мене на землю... Я, ймовірно, теж постійно соромлюся її».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter