Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сильвестр Сталлоне змушував своїх доньок мати в сумці ніж

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
25 лютого 08:36
408
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка фільмів про боксера Роккі випустив документальний фільм зі своєю родиною

Сильвестр Сталлоне змушував своїх доньок мати в сумці ніж

ШОУ-БІЗНЕС

 

Сильвестр Сталлоне — американський актор, зосереджений на своїй сім’ї і, за словами його доньок, дуже серйозно ставиться до цієї роботи. Про це повідомляє видання Marca.


У його новому документальному фільмі він уперше розповідає докладно про свою сім’ю. Знаменитість одружений із Дженніфер Флавін і має четверо дітей: Серджео Сталлоне, Сікстин Роуз Сталлоне, Скарлетт Роуз Сталлоне і Софію Роуз Сталлоне (син Сейдж Сталлоне помер 2012 року).


І він визначає себе «параноїком», наголошуючи, що стежить за тим, щоб вони завжди були озброєні, коли на людях, щоб «захистити їх від хижаків, які ховаються в тіні».

 


«Я однаково параноїк. Тому що зобов’язаний як батько зробити все, що можу. По-перше, ми повинні трохи навчитися самозахисту», — пояснив він.


Хоча ці практики зовсім не чужі його дочкам. Коли вони пішли до школи, актор змусив їх у четвертому класі носити «маленький ніж у рюкзаку».


Актор також змусив їх битися з «койотом» і використовувати одна на одній перцевий балончик, щоб потренуватися, якщо раптом їм доведеться використати його в майбутньому, тож не дивно, що всі три сестри погоджуються, що їхній батько «найбільш параноїдальна людина на планеті».

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter