Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сідні Свіні розповіла, як банкрутство батьків вплинуло на її життя

Люди

Богдана СВІТЕНКО
04 жовтня 14:20
232
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сідні Свіні зробила відверте зізнання

Сідні Свіні розповіла, як банкрутство батьків вплинуло на її життя
Сідні Свіні та її успіх

Життєві історії

 

 

Американська акторка Сідні Свіні поділилася своїми страхами після того, як з’явилась на обкладинці журналу Glamour в яскраво-рудій перуці. Окрім приголомшливої фотосесії, акторка заглибилася у своє важке дитинство.

 

27-річна Сідні зізналася, що боїться втратити все, як і її батьки, коли вона була маленькою. Дівчина пояснила, що цей страх поселився в ній після того, як її сім’я збанкрутувала. «Я дуже заощадлива. Я не просто йду і витрачаю гроші. Я люблю інвестувати», розповіла Свіні.

 

Голлівудська зірка, яка нещодавно відсвяткувала свій день народження, також зазначила, що вона все ще дивно почувається, коли люди говорять про її успішність. «Це дивне відчуття, коли люди кажуть: «О, ти успішна». Я не відчуваю себе такою, тому що є так багато іншого, чого я хочу досягнути. Я відчуваю, що лише подряпала поверхню того, що хотіла б зробити у своєму житті»,  додала Сідні.

 

Свіні, яка є зіркою серіалу «Ейфорія», розпочала свою кар’єру з різних телешоу. Вона також є відома за роллю Емалін Аддаріо в серіалі від Netflix «Суцільний відстій!».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter