Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун сяяла на 70-му кінофестивалі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
20 липня 22:35
383
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шерон Стоун в екстравагантній сукні

Шерон Стоун сяяла на 70-му кінофестивалі

Життєві історії

 

Американська акторка продюсерка і модель Шерон Стоун відвідала 70-й кінофестиваль у Таорміні в Італії. 66-річна Шерон продемонструвала свою красу, вийшовши на червону доріжку.

 

 

Стоун одягнула екстравагантну прозору сукню, вкриту блискучим камінням. Свій образ жінка доповнила туфлями на високих підборах і висячими сережками. Акторка була в чудовому настрої. Вона позувала для фотографій і посилала повітряні поцілунки натовпу.

 

Нещодавно Шерон відтворила свою культову сцену допиту з еротичного фільму «Основний інстинкт» (1992). Свого часу ця сцена стала дуже суперечливою. Актриса опублікувала в інстаграмі приголомшливе зображення в червоній мереживній білизні через 32 роки після того, як вона зіграла знамениту роль сексуальної вбивці Кетрін Тремелл. Попри те, що цей фільм перетворив Шерон на сенсацію та приніс їй світову славу, в минулому вона стверджувала, що її обманом змусили оголитися перед камерами.

 

Також акторка є володаркою нагород «Золотий глобус», «Еммі» та була номінована на премію «Оскар» за найкращу жіночу роль у фільмі «Казино» (1995). Шерон Стоун працювала з такими відомими режисерами, як Мартін Скорсезе і Браян Де Пальма. Окрім акторської кар'єри, Стоун активно провадить благодійну діяльність та є активісткою у сфері прав людини.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter