Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун ділиться особливими моментами перед від'їздом сина

Люди

Богдана СВІТЕНКО
17 серпня 15:00
121
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шерон Стоун та її діти

Шерон Стоун ділиться особливими моментами перед від'їздом сина
Шерон Стоун — щаслива мама

Життєві історії

 

Американська акторка Шерон Стоун проводжала свого 19-річного сина Лейрда Вонне Стоуна фотографією його першого дня в університеті штату Юта, де він вивчає медицину. «Великий день, Лейрд іде до університету»,  написала зірка.

 

 

Нещодавно Стоун також поділилася знімком із пляжу на тлі заходу сонця, де вона разом із сином, і підписала фото: «Остання подорож перед коледжем».

 

 

У зіркової акторки також є 24-річний син Роан Джозеф Бронштейн і 18-річний Квінн Келлі Стоун. Усі троє хлопців є усиновленими. Найстаршого сина жінка всиновила в шлюбі зі своїм першим чоловіком Філом Бронштейном. Після їхнього розлучення 2004 року пара сперечалася за опіку над Роаном, але суд ухвалив рішення на користь Бронштейна. Однак Шерон залишається близькою зі своїм сином і підтримує з ним тісний зв'язок. Двох наступних дітей Шерон Стоун усиновила згодом.

 

 

Раніше акторка фільму «Казино» виставляла фотографію всіх трьох своїх синів у групових обіймах. «Мої хлопчики», підписала Стоун. Шерон часто говорить про своїх дітей в інтерв'ю, наголошуючи, що вони є пріоритетом у її житті.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter