Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шер та її бойфренд Олександр «AE» на зірковій прем’єрі фільму

Люди

24 червня
280

Шер та її бойфренд щасливі вдвох

Шер та її бойфренд Олександр «AE» на зірковій прем’єрі фільму

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Співачка Шер та її бойфренд Олександр «AE» Едвардс вийшли на зіркову прем’єру фільму "Байкери", маючи абсолютно закоханий вигляд!


Співачка Believe підійшла до свого хлопця в розкішному повністю чорному байкерському костюмі, який ідеально відповідав темі фільму. На ній були великі яскраві штани, чорна шкіряна куртка з поясом і чорні туфлі. Її чорне, як смуга, волосся було укладено розпущеними хвилями, доповнене мерехтливими золотими тінями для повік і рожевими губами.

 

 

Її бойфренд, виконавець музики, також одягнув чорний костюм байкера. Він носив приталені чорні шкіряні штани, шкіряну куртку поверх чорної сорочки, шапочку та черевики в тон.
Користувачі заполонили розділ коментарів в інстаграмі, розповідаючи про те, які чарівні вони разом і який щасливий вигляд вона має.


«Я радий за неї. Мене не хвилює їхній вік! Я давно не бачив такої посмішки», — сказав один із шанувальників», — написав інший чоловік.


У травні Едвард повідомив про свій роман із Шер, сказавши TMZ, що вони все ще стають сильними і вже практично сім’єю. AE відхилив питання про будь-які майбутні плани весілля зі співачкою, але запевнив усіх, що його стосунки з Шер міцні, як ніколи. "Так, брате, послухай, ми щасливі. Ми щаслива сім'я", заявив він.


2023 року Шер також сказала: «Незалежно від того, що трапилося, я люблю бути з ним. Він змушує мене сміятися, і ми веселимося. Я зрозуміла, що ніколи не пізно. Якби ви написали всю статистику, ви б сказали: «Ну, це приречено». Але ми прожили разом рік, і якби це був лише рік, це було б того варте.

 

Довідка. Шер, уроджена Шерилін Саркісян, – американська співачка, акторка, телеведуча, продюсерка та режисерка, яка протягом шести десятиліть захоплює світ своїм талантом і харизмою. Її часто називають "богинею поп-музики" та "втіленням жіночої автономії" в індустрії, де домінують чоловіки.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter