Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шеннен Догерті розповіла про переживання перед операцією з видалення пухлини

Факти

17 червня
178

Хвороба знаменитості.

Шеннен Догерті розповіла про переживання перед операцією з видалення пухлини

Шеннен Догерті, яка стала відомою завдяки головній ролі в серіалі "Усі жінки – відьми", згадала про свої думки та побоювання перед операцією з видалення пухлини в головному мозку. Цим американська акторка поділилась у своєму Instagram.


Операція відбулася 16 січня. Зірка сильно хвилювалась перед хірургічним втручанням і навіть думала, що може померти.


"16 січня 2023 року. Хірургічне відділення. У мене пухлина в головному мозку, яку хочуть видалити, а також зробити біопсію. Я намагаюся бути хороброю, але я нажахана. Страх переповнював мене. Я боялася всіх можливих поганих наслідків, переживала, що залишу маму, і про те, як це вплине на неї. Я хвилювалася, що вийду після операції вже не я. Ось який вигляд може мати рак",  зазначила жінка.


Акторка також опублікувала відео, яке зняли перед її операцією.


До слова, Шеннен Догерті страждає на рак молочної залози. Суспільство дізналося про хворобу акторки в березні 2015 року, а в травні 2016 року вона перенесла мастектомію (операцію з видалення кісти молочної залози), хіміотерапію (лікування за допомогою  хімічних препаратів сильної дії, які знищують клітини раку, котрі швидко зростають) та радіотерапію (метод лікування, який ґрунтується на прямому впливі радіоактивних частинок на ракові клітини). 2017 року акторка розповіла, що перебуває в ремісії. Втім, уже 2020 року хвороба повернулась, в Шеннен діагностували четверту стадію раку. Цього року вона дізналася, що в її головному мозку утворилися метастази (злоякісні новоутворення, локалізовані за межами органу, в якому розвинулася первинна пухлина). Зазначимо, нещодавно акторці зробили процедуру опромінення, яка може допомогти їй у боротьбі з онкологією.

 

Нагадаємо, Шеннен Догерті поділилася кадрами з Херсонщини після підриву Каховської ГЕС.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter