Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шарліз Терон пригадала, як матір застрелила батька

Люди

Михайло СТОЛЯР
03 листопада 10:10
526
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Інцидент стався, коли Шарліз було 15 років

Шарліз Терон пригадала, як матір застрелила батька

ЗІРКИ

 

Шарліз Терон — американська акторка, поділилася травматичними спогадами про те, як її матір застрелила батька, коли та оборонялась. Про це повідомляє видання Marca.


Шарль Терон випивав занадто багато й часто агресивно поводився із сім’єю, погрожував дитині й дружині, тож, коли зірка була лише підлітком, 1991 року, її мати застрелила чоловіка. Усе сталося на очах акторки. 


"Мій батько був настільки п’яний, що не міг триматись на ногах, коли прийшов у будинок зі зброєю. Ми з мамою були в дитячій і притулились до дверей, тому що він намагався зайти до нас. Він зробив крок назад і просто тричі вистрілив у двері. Жодна куля не влучила в нас, і це просто диво. Я знала його лише з одного боку — як алкоголіка", — пригадала знаменитість.

 


Як гадає Шарліз, це аж ніяк не вплинуло на її розвиток, себто якби цього не сталось, вона б однаково була на тому життєвому шляху, що й нині.


"Я б сказала так. Це проста кореляція. Я думаю, що це набагато складніше, ніж мати лише одну ніч травми у своєму житті", — пояснила Терон.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter