Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шарліз Терон пригадала, як матір застрелила батька

Люди

03 листопада
506

Інцидент стався, коли Шарліз було 15 років

Шарліз Терон пригадала, як матір застрелила батька

ЗІРКИ

 

Шарліз Терон — американська акторка, поділилася травматичними спогадами про те, як її матір застрелила батька, коли та оборонялась. Про це повідомляє видання Marca.


Шарль Терон випивав занадто багато й часто агресивно поводився із сім’єю, погрожував дитині й дружині, тож, коли зірка була лише підлітком, 1991 року, її мати застрелила чоловіка. Усе сталося на очах акторки. 


"Мій батько був настільки п’яний, що не міг триматись на ногах, коли прийшов у будинок зі зброєю. Ми з мамою були в дитячій і притулились до дверей, тому що він намагався зайти до нас. Він зробив крок назад і просто тричі вистрілив у двері. Жодна куля не влучила в нас, і це просто диво. Я знала його лише з одного боку — як алкоголіка", — пригадала знаменитість.

 


Як гадає Шарліз, це аж ніяк не вплинуло на її розвиток, себто якби цього не сталось, вона б однаково була на тому життєвому шляху, що й нині.


"Я б сказала так. Це проста кореляція. Я думаю, що це набагато складніше, ніж мати лише одну ніч травми у своєму житті", — пояснила Терон.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter