Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шарліз Терон хизується своїми довгими ногами під час відвідин Діснейленду

Люди

Степан ПАВЛІВ
28 вересня 11:22
298
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шарліз Терон розповіла про виховання доньок

Шарліз Терон хизується своїми довгими ногами під час відвідин Діснейленду
Зірка завітала в Діснейленд

Життєві історії

 

 

Поки світ знаменитостей гуде від хвилювання перед Тижнем моди в Європі, Шарліз Терон розслабляється в Діснейленді!


27 вересня випускниця «Атомної блондинки» поділилася в інстаграмі дописом про свою веселу поїздку з родиною та друзями. Хоча вона була одягнена недбало, вигляд мала фантастичний у джинсових шортах, які виставляли напоказ її довгі ноги.


Шорти амбасадора Dior були з потертостями, і вона одягла їх з білою футболкою, прикрашеною графічним зображенням, схожим на її обличчя, зі словом «блондинка» на ньому.

 


Терон доповнила своє вбрання білою кепкою з Міккі Маусом, зручним рюкзаком і зручними капцями. Вона підписала свій пост: «Це не офіційно моторошний сезон, поки ми не поїдемо в Діснейленд», натякаючи на своє хвилювання перед Гелловіном.


Білява красуня багато разів відверто розповідала про свій шлях до усиновлення в минулому, пояснюючи своє рішення тим, що вона бачила дітей у дитячих будинках у рідній Південній Африці.


В інтерв'ю журналу PEOPLE 2018 року вона сказала: «Навіть коли я була у стосунках, я завжди була чесною зі своїми партнерами; усиновлення — це те, який вигляд матиме моя сім'я одного дня. Для мене це точно не було другим варіантом. Він завжди був для мене першим».


В окремому інтерв'ю Elle 2018 року Шарліз Терон розповіла про важливість виховання своїх доньок «упевненими в собі» та пам'ятати, звідки вони походять. «Я хочу, щоб вони знали, хто вони, і я хочу, щоб вони пишалися тим, ким вони є», — сказала вона. 


«Розбудова їхньої впевненості зараз — це клятва, яку я дала собі, коли привезла їх додому. Вони повинні знати, звідки вони походять, і пишатися цим. Але вони повинні знати, що для них це інший клімат, ніж для мене, і що це несправедливо. Якщо я можу щось із цим зробити, звичайно, я це зроблю».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter