Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті насолоджуються відпочинком у Римі

Факти

Степан СЕМКІВ
09 жовтня 12:36
204
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леонардо Ді Капріо знайомить кохану з батьками

Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті насолоджуються відпочинком у Римі
Зіркова пара в Римі

Життєві історії

 

 

Зіркового актора, який зустрічається з Вітторією Черетті з серпня 2023 року, нещодавно помітили з коханою в Римі. У той час як більшість людей завершила своє європейське літо, дует усе ще живе ним на батьківщині Черетті.


Незалежно від того, було це заплановано чи ні, закохані одягнули прості білі футболки. Лео носив свою фірмову кепку, штани кольору хакі та кросівки, тримаючи маленьку чашку кави. В образі Черетті були чорне худі, темні джинси, балетки та червона сумка через плече. 

 


Вони завжди удвох, коли заходять у ресторани, виходять разом і відвідують приватні зустрічі. Однак цього разу в рідкісному прояві прихильності Лео недбало поклав руку на плече супермоделі, коли сидів позаду неї.


Зірка «Титаніка» зазвичай закриває своє обличчя капелюхом і маскою, але цього разу він дозволив собі поніжитися під сонцем, сидячи на сходах, милуючись римським Палатином і Римським форумом.
Хоча актор відомий своїм довгим списком минулих стосунків, схоже, що з італійською красунею все доволі серйозно. Леонардо Ді Капріо привіз маму й вітчима на один день у Рим для зустрічі з Вітторією Черетті. 


Мама Лео, Ірмелін Інденбіркен, і його вітчим, Девід Ворд, довго спілкувалися разом. А згодом пішли разом оглянути римські руїни. Помітили, як Лео фотографує Вітторію та його маму, а Ірмелін навіть зробила миле фото, на якому її син і його дівчина обіймаються на фоні Колізею.


Лише час покаже, чи врешті-решт Лео зробить Вітторії пропозицію і вона стане першою жінкою, яка отримає каблучку від нього.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter