Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Хілтон із сестрою презентувала нову колекцію суконь

Факти

Степан ПАВЛІВ
11 жовтня 09:15
202
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Періс Хілтон і Нікі Хілтон Ротшильд

Періс Хілтон із сестрою презентувала нову колекцію суконь
Зіркові сестри на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

Зірка гламуру Періс Хілтон та її молодша сестра, Нікі Хілтон, виступили на презентації нової святкової колекції Нікі для австралійського дизайнера Ребекки Валланс.


Сестри були одягнені в однакові мінісукні, які поєднували в собі розкішну елегантність з їхнім фірмовим блискучим гламуром. Періс сяяла в червоній мінісукні з блискітками, з короткими рукавами, сріблястими бантами по ліфу та квітковими деталями. Нікі була одягнена в таку ж сукню світло-блакитного кольору.


Мати двох дітей поєднала червону сукню з гостроносими човниками, а Нікі взула босоніжки на високих підборах. Вони обидві мали однаково приголомшливий вигляд.

 


Батьки Кеті Хілтон і Річард Хілтон також були присутні, щоб підтримати свою доньку, разом з давньою подругою сім'ї Кріс Дженнер.


Коли Ротшильд оголосила про співпрацю в інстаграмі, вона написала: «Ребекка і я працювали разом, щоб створити прекрасну колекцію, якою ми обидві дуже пишаємося, і яка ідеально передає квінтесенцію святкового духу. Ми не можемо дочекатися, коли ви її побачите».


Колекція стартувала 1 жовтня і доступна для придбання в магазинах у всьому світі. Вона поєднує сукні, які грайливо компонують банти, яскраві, але нейтральні тони, а також велику кількість страз і блискіток, які ідеально передають стиль сестер Хілтон!


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter