Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шакіра здобула три латиноамериканські нагороди "Ґреммі" в Севільї

Факти

17 листопада
309

Щаслива співачка і мама

Шакіра здобула три латиноамериканські нагороди "Ґреммі" в Севільї

ЗІРКИ

 

 

 

Співачку Шакіру номінували на премію сім разів, зокрема тричі в категорії "Пісня року". Нагороди попзірці вручила футбольна легенда збірної Іспанії Серхіо Рамос. 


Під час церемонії нагородження Шакіра вийшла на сцену, щоб виступити зі своїми дітьми. Співачка привела із собою двох синів, яких вона виховує із колишнім футболістом Жераром Піке. Вони розлучилися в червні 2022 року після 12 років спільного життя. Дев’ятирічний Мілан і семирічний Саша привітали маму солодким поцілунком у щоку. Приймаючи нагороди, Шакіра розповіла про свої "важкі моменти" попереднього року. 


У липні співачка зізналася, що не думала, що "виживе" після зради Жерара. Інформацію вона прочитала у ЗМІ. Це сталося тоді, коли її батько Вільям Мебарак Чадід перебував у реанімації. За рік після оголошення про розірвання стосунків зі спортсменом суперзірка згадала, як її тато прилетів у Барселону, щоб розрадити, адже вона була у розпачі.


Раніше в одному з інтерв’ю Шакіра сказала: "Чоловік, якого я любила найбільше у своєму житті, мій батько, покинув мене, коли він мені був найбільше потрібен. Я не могла поговорити з ним або піти до свого найкращого друга по пораду…".

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter