Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Шакіра розповіла виданню про справжнє кохання і надію на нього

Факти

27 квітня
26

Шакіра вірить у кохання

Шакіра розповіла виданню про справжнє кохання і надію на нього

 

 

Колишня зіркова пара Жерар Піке і Шакіра підтвердили закінчення своїх 11-річних стосунків у червні 2022 року. Це сталося після зради чоловіка.


Після розриву з Піке Шакіра розповіла про жертви в житті та про лояльність у стосунках. 47-річна співачка, яка зараз зустрічається з актором Люсьєном Лавісконтом, наполягає, що все ще вірить у кохання. Вона сподівається своє знайти кохання, схоже до того, яке було в її батьків. «Я була свідком справжнього кохання, просто мені самій не пощастило. Моногамія — це утопія», - говорить жінка.

 

 

Шакіра сказала виданню Marie Claire: «Я шукала такого чоловіка, як мій тато, з яким я б народила дітей, а потім планувала бути з ними назавжди. Так, як мої батьки, які все ще такі ж закохані одне в одного. Вони дивляться одне одному в очі й тримаються за руки. Вони не можуть жити окремо одне від одного». 


Нагадаємо, що Шакіра та Піке познайомилися 2010 року. Вони оприлюднили свої стосунки в травні 2011 року. Невдовзі у них народилося двоє синів. Торік у січні з'явилися відеозаписи, на яких, як стверджується, була зображена коханка Піке в будинку сім'ї футболіста. Це сталося до його розлучення із Шакірою.


Після розриву з південноамериканською співачкою Піке закрутив роман із Кларою Чіа Марті. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter