Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сергій Жадан розлучений і не розкриває особистих секретів

Люди

19 листопада
150

Нові стежки письменника

Сергій Жадан розлучений і не розкриває особистих секретів

 

 

У червні 2023 року Личаківський районний суд Львова задовольнив позов відомого українського письменника Сергія Жадана про розлучення з дружиною Іриною Куніциною. Пара була разом 15 років.

 

За матеріалами справи, подружжя давно не мешкало разом і не підтримувало спільний побут. На засідання суду ані Сергій Жадан, ані Ірина Куніцина не зʼявились. Обоє попросили розглядати справу за їхньої відсутності. З урахуванням цього суддя Назарій Нор задовольнив позов про розлучення. Цивільних позовів колишня пара не висувала.

 

49-річний Сергій Жадан і 42-річна Ірина Куніцина офіційно побралися у грудні 2009 року в Харкові. У них є 10-річна донька Марія. Письменник був одружений двічі. Першою дружиною була режисерка харківського театру Світлана Олешко, від якої він має сина Івана.

 

У квітні в мережі з’явилася інформація про стосунки між співачкою Христиною Соловій та Сергієм Жаданом. Їх неодноразово бачили разом у Львові. Пара неохоче коментує ці чутки та приховує особисте життя. Соловій відповіла параці на запитання так: “Буду вдячна, якщо залишите моє особисте життя для мене”.

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter