Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Селена Гомез опублікувала романтичні світлини в інстаграмі

Люди

01 травня
277

Селена Гомез із бойфрендом

Селена Гомез опублікувала романтичні світлини в інстаграмі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

30 березня відома співачка Селена Гомез опублікувала милі фотографії зі своїм бойфрендом Бенні Бланко. Зіркова пара зустрічається вже більше ніж пів року. На презентації нової кулінарної книги Селена була одягнена в чорну сукню в крапочку довжини міні, а Бланко в костюм того ж кольору. На своїй сторінці в інстаграмі, де зараз 428 млн фоловерів, Селена виклала пост, у якому написала: «Я пишаюся @itsbennyblanco – Open Wide вже вийшов!!»

 

36-річний Банні любить готувати коханій її улюблені страви. У своєму інстаграмі він неодноразово демонстрував свою любов до співачки. Нещодавно він зробив їй сюрприз у вигляді смачних стейків, поки вона спала, й опублікував відео в мережі. «Я напишу маленьку милу записку і залишу їй біля ліжка, щоб вона зʼїла страву пізніше», — сказав він, увійшовши до спальні Селени, де вона спала. «Я тебе люблю! Спи добре! Я зробив тобі стейк!» — напис, який він залишив на серветці біля ліжка коханої. Пізніше Селена поділилася милим знімком зі своїми підписниками.

 

 

Бенні Бланко відомий музичний продюсер. Він співпрацював із багатьма світовими знаменитостями, серед яких Ед Ширан, Кеті Перрі, Брітні Спірс, The Weeknd, Джастін Бібер та багато інших. «Я ніколи не була щасливішою. Він — найкраще, що коли-небудь траплялося зі мною», — написала артистка у своєму інстаграмі.

 

Джерело:  https://www.dailymail.com

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter