Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Селена Гомес розповіла, чому вона залишила сторінку інстаграм

Люди

30 квітня
48

Селена Гомес і соціальні мережі

Селена Гомес розповіла, чому вона залишила сторінку інстаграм

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

31-річна співачка Гомес розповіла, що «найкращим подарунком для неї» було передати адміністрування її профілю в соціальних мережах команді. Селена має 428 мільйонів підписників в інстаграмі. За нею стежать Кайлі Дженнер із 400 мільйонами та Аріана Ґранде із 379 мільйонами підписників.


Зірка розповіла про причину такого рішення на саміті TIME 100. «Я взяла чотири роки перерви в інстаграмі. Я відчула, що це був найцінніший подарунок, який я собі зробила. Я була значно щасливіша» сказала Селена. Вона додала, що замість того, щоб витрачати години на гортання сторінок, вона зателефонує своїм друзям.

 

 

«Важливішим є живе спілкування. Я вважаю, що потрібно робити перерви. Ви отримуєте шанс по-справжньому спілкуватися зі світом трохи краще, ви отримуєте шанс витратити свою енергію в інших місцях», мовила зірка.


Далі Селена сказала, що їй «сумно» через стандарти краси її покоління. Актриса вважає, що у світі краси існують «дуже нереалістичні» ідеали, оскільки вона назвала використання аерографії та техніки фільтрації: «Особисто я відчувала, що існує дуже нереалістичний стандарт, коли заходить про світ косметики, і це мене трохи засмучує». «Для будь-кого дивитися на те, що, ймовірно, відредаговано, щоб мати красивий вигляд приємніше», говорить Гомес.


Селена, яка здобула популярність у підлітковому віці на Disney Channel, зізналася, що її єдиною метою було зробити макіяж, який був би «веселим» для її шанувальників. Вона «витратила роки», прагнучи мати гарний вигляд, що, за її словами, зрештою було просто «марною тратою часу, до того ж це сильно виснажує», додала співачка.

 
Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter