Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хаєк у блискучій бордовій сукні підкорила червону доріжку в Торонто

Люди

Богдана СВІТЕНКО
10 вересня 18:34
169
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сальма Хаєк зіграла у фільмі Анджеліни Джолі

Сальма Хаєк у блискучій бордовій сукні підкорила червону доріжку в Торонто
Сальма Хаєк на кінофестивалі

Життєві історії

 

 

Акторка Сальма Хаєк з’явилась на прем’єрі воєнної драми Without Blood на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. 58-річна зірка зіграла головну роль у цьому фільмі, а саме героїню Ніну. Режисером і сценаристом драми стала Анджеліна Джолі.

 

 

Хаєк була серед зірок, які вийшли на червону доріжку перед показом. Вона одягнула вишукану бордову сукню з блискітками, яка виділяла її фігуру. Сукня мала відкриті плечі та була доповнена елегантною стрічкою, що спадала з лівого боку. Своє вбрання Сальма підкреслила ювелірними прикрасами, зокрема обручкою від чоловіка Франсуа-Анрі Піно, з яким вона одружена з 2009 року, та сережками. Також акторка продемонструвала своє темне волосся зі світлими пасмами сивини.

 

Окрім Сальми Хаєк, у фільмі також знялися Деміан Бічір, Хуан Мінухін, двоє дітей Анджеліни Джолі Медокс Джолі-Пітт, Пакс Джолі-Пітт та інші актори. В інтерв’ю для журналу Entertainment Weekly Сальма зізналася, що спершу вона не хотіла виконувати роль Ніни та відчувати її переживання. «Я думаю, що всі ми, жінки, можемо впізнати в ній якусь свою травму», сказала акторка.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter