Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Хайєк святкувала свій день народження і поділилась світлинами

Факти

Степан ПАВЛІВ
07 вересня 14:47
40
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Хайєк і секрет красивої фігури

Сальма Хайєк святкувала свій день народження і поділилась світлинами
Хайєк святкує на яхті

 

4 вересня Хайєк опублікувала у своєму інстаграмі зворушливе відео і фото, на яких вона святкує свій день народження в оточенні близьких людей. Їй принесли довгий, великий торт з трьома свічками, і вона знайшла хвилинку, щоб загадати бажання, перш ніж задути їх.


«Я загадаю бажання, сказала вона. І я загадаю бажання для всіх».


На світлинах на яхті під час святкування уродин актриса демонструє свою фігуру у формі пісочного годинника, розгойдуючись у яскравому злитому купальнику з глибоким декольте та без спини. Інші образи передбачали роздільні бікіні фіолетового, помаранчевого та коричневого кольорів, у поєднанні з відповідними накидками, коли вона насолоджувалася сонцем на борту яхти.

 


Сальма відсвяткувала свій 58-й день народження і потішила підписників в інстаграмі 18 приголомшливими фотографіями в бікіні, залишивши всіх у захваті від її нестаріючої краси та неймовірної фігури.


Шанувальники реагують на фотографії Сальми Хайєк у бікіні. Пост, який набрав понад 1,4 мільйона вподобань, був завалений коментарями, в яких зірку «Чорного дзеркала» запитували, в чому її секрет такого молодого вигляду: «Будь ласка, поділіться будь-яким джерелом молодості, на яке ви натрапили!!!». «Найкрасивіша жінка в кіно!». «Ця жінка прекрасна назавжди!!!».


Її знамениті друзі також були помічені в коментарях, бажаючи їй чудового дня народження.


Ванесса Хадженс написала: «58 не може виглядати краще. З днем народження, мамо». Ліндсі Лохан прокоментувала своє відео двома червоними сердечками.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter