Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сальма Гаєк намагається побороти залежність від нікотину

Факти

Богдана СВІТЕНКО
09 квітня 19:04
286
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сальма Гаєк знову курить

Сальма Гаєк намагається побороти залежність від нікотину

Життєві історії

 

Відома 57-річна акторка Гаєк насолоджувалася сигаретою у своїй машині. Помітили зірку із цигаркою в руках у заторі на одній із вулиць Лос-Анджелесу. Згодом Сальма викинула недопалок у вікно та поїхала далі.

 

Сальма ненавиділа куріння, поки не зіграла роль мексиканської художниці Фріди Кало. «Я ненавиділа палити, і мені потрібно було навчитися це робити для фільму. Коли я починала, то це були якісь жахливі, старі мексиканські сигарети. Спершу мене трусило після кількох сцен, а потім я насправді полюбила те, що так ненавиділа», поділилася Сальма. Також в одному зі своїх інтерв’ю вона додала, що для неї ця залежність це найгірша вада, яка тільки могла бути.

 

Акторка, яку номінували на премію «Оскар», намагалася позбутися шкідливої звички, але їй вдалося це зробити лише на два роки. Вона також розповіла про те, що стало поштовхом до здорового життя хоча б на якийсь період: «Я припинила курити, коли була вагітна донькою Валентиною і годувала її грудьми. Я так довго годувала дитину, тому що це віддаляло мене від цигарок». 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter