Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Саймон Ковелл зізнався, що змусило його відмовитися від звички курити 80 сигарет на день

Факти

15 квітня
146

Нездорова звичка знаменитості.

Саймон Ковелл зізнався, що змусило його відмовитися від звички курити 80 сигарет на день

Саймон Ковелл розповів про зміни способу життя, звички та стан здоров’я після аварії на електровелосипеді. Після цього інциденту знаменитість багато переосмислив і поступово припиняє палити. Відомо, що раніше він міг викурити 80 цигарок за день.

 

Про це пише видання Daily Maily.

 

Зазначимо, у серпні 2020 року після падіння з електричного велосипеда телеведучий зламав спину в кількох місцях, через що у нього була висока ймовірність решту життя провести в інвалідному візку. Втім, йому зробили складну операцію, під час якої в спину вставили металевий стрижень. Операція тривала близько шести годин і, на щастя, все минуло добре.

 

В інтерв’ю The Sun Саймон Ковелл сказав, що почувався безпорадним після нещасного випадку. Все це мало вагомий вплив на його ставлення до життя загалом. Американський телеведучий додав, що аварія змусила його усвідомити, що здоров’я важливіше за все інше, і він повністю змінив свій спосіб життя. Знаменитість дотримується дієти: біле м'ясо, багато фруктів та овочів. Також він регулярно старається виконувати фізичні вправи. До того ж прагне знайти баланс між роботою та особистим життям і пояснив, що раніше міг працювати цілу ніч, а тепер відмовляється проводити час за робочими справами після шостої вечора або у вихідні дні.

 

Нагадаємо, нещодавно Джеремі Реннер розповів, що його мама має намір спалити снігоочисну машину, яка переїхала актора та сильно його травмувала.

 

 

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter