Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Раян Ґослінґ здивував фанатів своїм опухлим обличчям

Факти

399

Раян Ґослінґ і його обличчя

Раян Ґослінґ здивував фанатів своїм опухлим обличчям

 

 

Нещодавно відомий актор Раян Ґослінґ, який знімався у фільмі «Барбі», спричинив занепокоєння в соціальних мережах. Він зʼявився на премʼєру фільму «Каскадер» із опухлим обличчям. Фанати помітили, що щоки в зірки трохи повніші, ніж завжди. Тому припустили, що актор зробив невдалу пластичну операцію або, можливо, поставив шкірні наповнювачі. 

 

Сам Раян ніколи відкрито не говорив про косметичні операції. Однак такі зміни стали звичним явищем у Голлівуді, а наповнювачі м’яких тканин є другою за поширеністю пластичною процедурою.

 

У соціальних мережах пишуть: «О Боже! Він раніше був красунчиком. Дуже шкода», «Ботокс-клуб», «Його пластичний хірург занадто захопився», «Раян Ботокслінг». Проте інші фанати не впевнені, що актор робив будь-які косметичні процедури. Деякі припускають, що це може бути невдало відредагованими фотографіями зірки або просто поганий ракурс фотографа. 

 

Нагадуємо, що Ґослінґ зіграє головну роль у фільмі Девіда Літча «Каскадер» разом із цьогорічною номінанткою на «Оскар» Емілі Блант. У фільмі Раян грає роль каскадера, якому не пощастило на місії з порятунку відомого актора. В український прокат фільм вийде 25 квітня 2024 року. 

 

Джерело:

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter