Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джеремі Реннер сказав, що його мама хоче спалити снігоочисну машину, яка його переїхала

Люди

12 квітня
147

Мати актора готова розпалити велике багаття.

Джеремі Реннер сказав, що його мама хоче спалити снігоочисну машину, яка його переїхала

Джеремі Реннер під час прем'єри серіалу від Disney + "Реннервація" зазначив, що його мати хоче спалити машину для очищення снігу, яка травмувала її сина. Однак актор сказав, що не дозволяє цього зробити. 

 

Про це пише видання Page Six.

 

Знаменитість відвідав подію після нещасного випадку, який трапився з ним на початку 2023 року. Відомо, що під час новорічних вихідних чоловік прибирав сніг на власному подвір’ї, проте не впорався з керуванням снігоприбиральної машини, й вона переїхала актора. Унаслідок цього зірка "Месників" отримав понад 30 переломів кісток.

 

Джеремі Реннер розповів, що машина для прибирання снігу йому ще дуже буде в пригоді з огляду на місце проживання його родини. Він додав, що йому просто слід навчитись правильно нею користуватись.

 

Зазначимо, знаменитість поки змушений ходити з тростиною, оскільки після травм самостійно йому складно пересуватись. До того ж близькі артиста говорять, що чоловік досі страждає від сильних болів.

 

Нагадаємо, тривалий час актор проходив реабілітацію у медзакладі. Втім, не так давно його відпустили додому, де він поступово відновлюється та намагається повернутися до звичного способу життя.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter