Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Роберт Паттінсон радіє довгоочікуваній події зі своєю коханою

Люди

Богдана СВІТЕНКО
06 квітня 19:04
115
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Роберт Паттінсон щасливий батько

Роберт Паттінсон радіє довгоочікуваній події зі своєю коханою

Життєві історії

 

Англійський актор Роберт Паттінсон нещодавно вперше став батьком. Чоловіка, який є зіркою фільму «Сутінки», не лякають труднощі та вимоги батьківства. Тому, як розповідають інсайдери, Паттінсон готовий стати татом іще раз. 

 

32-річна модель та акторка Сьюкі Вотергаус повідомила у своїх соцмережах про те, що в них із 37-річним Робертом народилася дитина. Це сталося після того, як їх у трьох помітили на прогулянці в Лос-Анджелесі. 

 

«Роберт сприйняв батьківство, як і свої ролі в кіно, з цілковитою серйозністю та радістю. Паттінсон хоче більше дітей. І коли Сьюкі буде готова й у неї виникне те саме бажання, він хоче мати ще одну дитину», розповів інсайдер.

 

Пара довго залишала свої стосунки конфіденційними, адже Роберт не любить демонструвати приватне життя, на відміну від своєї дружини. Сьюкі говорила про їхні взаємини на різноманітних інтерв'ю, а згодом продемонструвала свій округлий живіт на фестивалі Corona Capital у Мехіко, одягнувши сяйливу коротку мінісукню. 

 

Вотергаус розповідає про свої почуття до чоловіка так: «Я завжди неймовірно радію, коли бачу його ім’я на своєму телефоні або навіть текстове повідомлення. Думаю, що він відчуває те саме до мене».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter