Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рейчел Зеглер знову в центрі суперечок через коментарі про Палестину

Люди

Богдана СВІТЕНКО
20 серпня 14:30
117
Джерело: Газета "Життєві історії"

Рейчел Зеглер отримала шквал критики

Рейчел Зеглер знову в центрі суперечок через коментарі про Палестину
Рейчел Зеглер спричинила обурення

Життєві історії

 

Американська акторка Рейчел Зеглер спровокувала чергову бурю суперечок під час просування довгоочікуваного фільму від Disney. Рейчел зіграла роль головної героїні у фільмі «Білосніжка», який має вийти на екрани 2025 року, хоча спершу прем’єра була запланована на березень 2024 року.

 

23-річна Зеглер, яка є уродженкою США, неодноразово породжувала гнів своїми відвертими поглядами. Цього разу вона зачепила тему ізраїльсько-палестинського конфлікту, хоч експерти з брендингу попереджали, що схожі висловлювання можуть спровокувати бойкот. Акторка написала у X (раніше Twitter): «І завжди пам’ятайте, звільніть Палестину».

 

 

Деякі ізраїльські видання обурилися коментарем Рейчел Зеглер і припустили, що вона образила ізраїльську акторку Ґаль Ґадот, яка теж зіграла у фільмі «Білосніжка», хоча немає жодних натяків на напруженість у стосунках між двома акторками.

 

Раніше Зеглер також встигла розлютити кіноглядачів, адже вона заявила, що ненавидить оригінальний фільм «Білосніжка і семеро гномів» 1937 року. Дівчина назвала сюжетну лінію дивною, а персонажа Принца – переслідувачем.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter