Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти: Соковиті смачні рибні шніцелі в пряній паніровці

Другі страви

Лариса Облакевич
22 жовтня 22:35
116
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Кулінарія

Рецепти:  Соковиті смачні рибні шніцелі в пряній паніровці
Рибні шніцелі в пряній паніровці

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти: 

 

500 г рибного філе, очищеного від шкіри та кісток, цибулина, 200 мл молока або вершків, яйце, борошно, сіль, мелений чорний перець, олія, часниковий та гірчичний порошок, мускатний горіх, сухарі (для панірування).

 


Приготування.

 

Рибу можна взяти будь-яку, на ваш смак, але небажано використовувати занадто жирну і з різким специфічним запахом. Краще брати філе зі свіжої риби, тоді шніцелі вийдуть соковитими та надзвичайно смачними. Але якщо немає свіжої риби, можна взяти філе замороженої, попередньо розморозити його і дати зайвій рідині стекти. Потім філе разом з очищеною та нарізаною цибулею подрібнити блендером із невеликою швидкістю, щоб фарш вийшов не надто дрібним. Додати до нього сіль та перець до смаку, ретельно перемішати. 
Яйце і вершки або молоко змішати разом і трохи збити до однорідної маси, трохи посолити. З’єднати панірувальні сухарі з часниковим та гірчичним порошком, а також з мускатним горіхом. Фарш розділити на рівні порції і сформувати шніцелі, занурити їх у яєчно-вершкову суміш, а потім обкачати в пряній суміші так, щоб паніровка була на шніцелі рівним і не дуже товстим шаром. 
Сковорідку попередньо прогріти, вливши в неї олію. Викласти рибні шніцелі. Готувати на середньому вогні 10–15 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Готові рибні шніцелі викласти в тарілку. Їх можна подати з маринованими овочами, з рисом, з картоплею фрі або пюре, попередньо прикрасивши зеленню та скибочками лимона.                                                                                        Особливість цього шніцеля – хрумка пряна паніровка. Чудово підійде як річкова чи озерна, так і морська риба. Такі шніцелі виходять неймовірно смачними та соковитими.

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Рецепти:  Смачні паляниці з печеною цибулею
22 жовтня 17:36 95
Рецепти:  Солодкий пиріг з макаронів із сиром та грушами
22 жовтня 10:02 179
Рецепти:  Смачний ситний плов із яловичиною
21 жовтня 11:49 97