Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти: Кабачкові рулети з м’ясним фаршем та печерицями

Другі страви

Ірена Загарова
18 жовтня 14:04
6
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Кулінарія

Рецепти:  Кабачкові рулети з м’ясним фаршем та печерицями
Кабачкові рулети з м’ясним фаршем та печерицями

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти: 

 

2–3 кабачки середньої величини (молоді не очищати від шкірки та насіння), 5 яєць, 3 ст. л. борошна, сіль та мелений чорний перець до смаку, подрібнена зелень кропу та петрушки, 1–2 ст. л. олії, олія (для змащування сковороди);

(на начинку)

1) 500 г курячого (або іншого) м’ясного фаршу, 2 цибулини, 1–2 ст. л. сметани, подрібнена зелень базиліку, сіль та перець до смаку, 30 мл олії;

2) 300 г печериць, цибулина, 30 мл олії, сіль і мелений чорний перець, столова ложка сметани.

 


Приготування.

 

Підготовлені кабачки дрібно натерти, відтиснути сік через марлю. Трохи соку залишити. Збити яйця (вінчиком або в блендері), додати до них кабачкову масу, борошно, сіль та перець, ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Додати зелень і олію. Якщо тісто вийшло занадто густе, то можна його розвести двома ложками молока або кабачкового соку. Воно має бути такої консистенції, щоб можна було посмажити млинці. 
Сковорідку розігріти, змастити олією (потім можна змащувати не після кожного млинця, а через один) і посмажити млинці з обох боків, скласти їх один на одного. З цієї кількості тіста вийде вісім млинців (діаметром 24 см). 
До м’ясного фаршу додати терту цибулину, подрібнену зелень базиліку (або іншої зелені), сіль та перець до смаку. У сковорідці з олією обсмажити дрібно нарізану цибулю, викласти фарш і потушкувати під кришкою, час від часу помішуючи та розминаючи виделкою, щоб не було грудочок. Додати сметану для соковитості й потушкувати до готовності. 
Після цього у сковороді з олією обсмажити цибулю, додати тонко нарізані печериці, приправити їх, потушкувати до випаровування рідини, додати сметану. Одну половину млинця змастити м’ясною начинкою, а іншу – грибною, скрутити його рулетом. 
Велику сковорідку щедро змастити маслом і викласти в неї рулети з начинкою, навколо розкласти декілька нарізаних кружечками помідорів, рулети змастити зверху сметаною, прогріти під кришкою до підрум’янення (вони стають м’якими та соковитими). Подавати в тарілці, нарізавши порційними шматками, прикрасити кружечками помідорів та базиліком.

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter