Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти: Гарбузові кекси з цитрусовою помадкою

Смаколики

Наталія Дулінова
21 жовтня 10:01
298
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Смачна випічка

Рецепти:  Гарбузові кекси з цитрусовою помадкою
Гарбузові кекси з цитрусовою помадкою

 

Інгредієнти:

 

(на тісто) 200 г гарбуза, 250 г борошна, 200–250 г цукру, 4 великі яйця, 210 мл олії, 2 ч. л. розпушувача, ванільний цукор, 1–2 ч. л. кориці, щіпка солі;

(на апельсинову помадку) 100 мл апельсинового соку, 50 г цукру, 50 г масла, повна чайна ложка картопляного або кукурудзяного крохмалю.                                                                                                  

 

Приготування.

 

Гарбуз дрібно потерти. Яйця збити з цукром до кремоподібного стану. Не припиняючи збивати, додати до яєць гарбуз та олію. Потім зменшити швидкість збивання, додати просіяне борошно з розпушувачем, корицею і дрібкою солі, ванільним цукром, збити до однорідності. Перелити тісто у форму для кексів. Випікати близько 45-ти хвилин (до сухої палички).                                                      Тим часом приготувати глазур. З’єднати сік з цукром та маслом, поставити на вогонь, підігріти. У мисочку з крохмалем влити трохи соку, перемішати, потім вилити в апельсиновий сік з маслом і поварити до загусання. Змастити готові кекси помадкою. Коли вони просочаться, то стануть соковитими й ароматними. Кекси довго не черствіють, хоча їх і так швидко з’їдають. Особливо ці кекси смакують з гарячим шоколадом.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter