Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ребел Вілсон веде інвестиційний бізнес і продає нерухомість

Факти

Богдана СВІТЕНКО
06 червня 22:31
227
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ребел Вілсон і її майнові операції

Ребел Вілсон веде інвестиційний бізнес і продає нерухомість

Життєві історії

 

Австралійська акторка Ребел Вілсон, яка завоювала світову славу завдяки своїй талановитості, веселому характеру, неповторному стилю та є одруженою з дизайнеркою Рамоною Агруме, продає свою нерухомість вартістю 2,3 мільйона доларів. Це майно Ребел придбала незаплановано 2015 року за 1,88 мільйона доларів. Щоб здійснити продаж квартири в пентхаусі, 44-річна акторка Вілсон найняла спеціальних агентів.

 

Інвестиційна нерухомість, схована на території миловарної фабрики Lever Brothers у Сіднеї. Двоповерхову квартиру площею 130 кв. м, з двома балконами та терасою, приголомшливим краєвидом на горизонти міста буде виставлено на аукціон 22 червня. 

 

 

 

Вілсон може похизуватися не лише згаданими вище перевагами своєї квартири, а й дорогими меблями. Наприклад, у квартирі є стільниці з каррарського кварцового каменю та розкішна барна стійка.

 

Раніше Ребел уже продавала майно, що було у її власності. Колись зірка продала будинок із трьома спальнями. Однак ціна продажу та нові власники є досі невідомими. Сама Вілсон купувала його за 3,76 мільйона доларів. Та згодом вона зробила там масштабний ремонт, до якого залучила архітектора Пола О’Коннора. Тоді після продажу акторка сказала: «Я буду так сумувати за цим будинком! Але я сподіваюся, що новим покупцям він сподобається, так само, як і мені».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter