Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ребел Вілсон відвідала небезпечну «королівську вечірку»

Люди

Анастасія КНЯЗЄВА
147
Джерело: газета "Життєві історії"

Ребел Вілсон і наркотики

Ребел Вілсон відвідала небезпечну «королівську вечірку»

Життєві історії

 

 

Знаменита акторка Голлівуду Ребел Вілсон розповіла про «цікаву» вечірку королівської сімʼї. Ребел є австралійською сценаристкою, продюсеркою і комедійною актрисою, яка знімалася у таких відомих фільмах, як: «Ідеальний голос», «Шахрайки», «В активному пошуку» тощо. Нещодавно вона розповіла про те, як член британської королівської родини запросив її на «вечірку». 

 

На вечірці були наркотичні речовини. Ребел коментує: «Останньої хвилини мені надіслали запрошення на вечірку мільярдера. Хлопець, який мене запросив, сказав моєму другові: «Нам потрібно більше дівчат». Акторка стверджує, що запрошував її на вечірку член британської королівської родини, який є п’ятнадцятим чи двадцятим у черзі на престол. Вона не називає ніяких імен, але коментує всі подробиці. 

 

«Інцидент відбувся 2014 року. Вечірка була божевільною. Чоловіки змагалися на конях у полі, дівчата в костюмах русалок плавали в басейні, а також був величезний приватний феєрверк... Помешкання було величезним, і оскільки до нього було довго добиратися, то людям виділяли кімнати для ночівлі. Настала друга година ночі, і вийшов хлопець із великою тацею, наповненою чимось схожим на тонну цукерок, але це були наркотики. Тепер я зрозуміла, чому їм потрібно більше дівчат. Зайве говорити, що я тікала звідти так швидко, як могла». Ці подробиці зірка описала у своїх нових мемуарах Rebel Rising

 

Джерело: https://www.dailymail.com

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter