Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Райан Рейнольдс і Г'ю Джекман готуються до виходу на екрани їхнього фільму

факти

Степан СЕМКІВ
21 липня 09:53
44
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Райан Рейнольдс у фільмі «Дедпул і Росомаха»

Райан Рейнольдс і Г'ю Джекман готуються до виходу на екрани їхнього фільму

 

 

Третій і останній трейлер фільму «Дедпул і Росомаха» вийшов, а разом з ним і франшизи Леді Дедпул та Х-23 у виконанні Дафни Кін, яку востаннє ми бачили у фільмі «Лоґан», що став лебединою піснею для Г'ю Джекмана в ролі Росомахи.


Джекман грає чергову ітерацію знаменитого антигероя Людей Ікс, як він сам сказав пресі та як це вряди-годи трапляється у всесвітах блокбастерів франшизи коміксів. Райан Рейнольдс повертається в ролі титульного розумника-месника, який повністю ігнорує четверту стіну, а фінальний трейлер фільму «Дедпул і Росомаха», що виходить на екрани наступного тижня, зосереджується на драматичних моментах між Росомахою та Дедпулом, двома найбільшими мізантропами, яких створила компанія Marvel (тож це природна пара).

 


Райан Рейнольдс подивився «Дедпула та Росомаху» зі своєю днв'ятирічною дитиною та матір'ю. «Я знаю, що перетворюю все на жарт. Але мені не однаково. І я хотів використати це для чогось важливого», говорить Рейнольдс у ролі Дедпула за кадром нехарактерно серйозним тоном. У цьому раунді очікується кілька версій зухвалого головного героя, враховуючи Ковбоя Дедпула та Леді Дедпул, яку ми вперше бачимо в цьому трейлері в повному кадрі зверху донизу.


Однак обличчя Леді Дедпул замасковане, тож глядачі досі не знають, кого саме обрали на роль жінки борця зі злочинністю. Тейлор Свіфт, яка товаришує з Рейнольдсом, та його дружина Блейк Лайвлі очолюють список чуток. Будь-хто з них, безумовно, потішив би глядачів.


Пізніше в драматичному і насиченому екшеном трейлері Росомаха сидить у лісі і каже: «Ким би ви мене не вважали, ви взяли не того хлопця». В іншому кадрі видно, що він розмовляє з X-23 Кіна.

 


Режисер Шон Леві нещодавно розповів виданню Collider про «Дедпула і Росомаху», що у фільмі присутній тон Дедпула, але він не є сиквелом «Дедпула-2». «І врешті-решт, як я думаю, ми вже говорили, це фільм про Дедпула, але це не «Дедпул-3», сказав він. Це «Дедпул і Росомаха», і саме тому він особливий».


https://www.hollywoodreporter.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter