Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Райан Рейнольдс розкритикував свого колегу Г'ю Джекмана

Люди

Назар КОЛОДІЙ
26 липня 13:11
248
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Райан Рейнольдс пожартував про шлюб

Райан Рейнольдс розкритикував свого колегу Г'ю Джекмана

Життєві історії

 

 

55-річний Г'ю Джекман і його дружина, 68-річна Деборра-Лі, після 27 років спільного життя оголосили про своє розлучення торік у вересні, повідомивши шанувальників, що вони розійшлися, «щоб продовжити наше індивідуальне зростання».


Австралійський актор дуже закритий і рідко говорив про розлучення, але в його новому блокбастері «Дедпул проти Росомахи» з'явилися натяки на розлучення.


У франшизі, відомій тим, що руйнує четверту стіну, персонаж Райана Дедпул робить зухвалу відсилку до розлучення Г'ю. «Зазвичай він ходить без сорочки, але після розлучення він дозволив собі розслабитися», говорить він про персонажа Г'ю, Росомаху, за повідомленням news.com.au.


Враховуючи те, що Росомаха не розлучався, можна припустити, що жарт стосувався реального шлюбу Г'ю і голлівудська зірка схвалила його. Окрім головної ролі в майбутньому фільмі, Райан, який відомий своїм почуттям гумору та жартівливими словесними спарингами з Г'ю, також виступив у ролі сценариста.

 


47-річному Райану та Г'ю не звикати жартувати один з одного, вони часто обмінюються безтурботними підколами в соціальних мережах. Райан Рейнольдс жорстоко розкритикував свого близького приятеля Г'ю Джекмана після його розставання з Деборрою-Лі Фернесс.


Г'ю та Дебора-Лі, які мають двох прийомних дітей, 24-річного сина Оскара та 18-річну доньку Еву, підтвердили своє розлучення у вересні. «Ми були благословенні прожити майже три десятиліття разом у чудовому, сповненому любові шлюбі», сказало подружжя у своїй заяві, опублікованій тоді в журналі People.


«Зараз наш шлях змінюється, і ми вирішили розійтися, щоб продовжити наше індивідуальне зростання. Наша сім'я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми розпочинаємо цей наступний етап із вдячністю, любов'ю та добротою. Ми дуже цінуємо ваше розуміння та повагу до нашого приватного життя, оскільки наша сім'я переживає цей перехідний період».


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter