Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман розповіли про втрату свого колеги

Люди

Назар КОЛОДІЙ
28 квітня 12:19
3339
Джерело: Газета "Життєві історії"

Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман сумують

Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман розповіли про втрату свого колеги

Життєві історії

 

 

Голлівудські зірки Раян Рейнольдс і Г'ю Джекман віддали шану художнику-постановнику «Дедпула і Росомахи» Рею Чану, який помер у віці 56 років. Чан уперше приєднався до Marvel Studios як художній керівник фільму «Тор: Темний світ» із Крісом Гемсвортом і Наталі Портман у головних ролях. 

 

Потім він повернувся до тієї ж ролі у фільмах «Вартові галактики», «Месники: Ера Альтрона», «Доктор Стрендж», «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Фінал». Чан також працював художнім керівником фільму «Людина-павук: Далеко від дому» з Томом Голландом і Зендеєю, а потім перейшов на посаду художника-постановника «Людини-мурахи і Оси: Квантуманія» з Полом Раддом і майбутнього фільму «Дедпул і Росомаха».

 

 

«Слова дуже неадекватні порівняно з цією великою втратою», — сказав зірка «Дедпула» Рейнольдс у своїй історії в інстаграмі. «З нами більше немає незрівнянного резервуару майстерності, ніжної твердості й таланту. Він був такою ж важливою творчою силою у фільмі «Дедпул і Росомаха», як і сценаристи, режисери та зірки.

 

47-річний Рейнольдс, який грає роль антигероя Дедпула разом із виконавцем Росомахи Г’ю Джекманом у третьому фільмі франшизи, згадав свою останню розмову з Чаном «рівно два тижні тому». «Одна з (останніх) речей, які я йому сказав, це те, що він творить магію і на землі немає нікого такого рівня, як він. 


Джекман написав: «Я пригнічений, почувши трагічну новину про Рея Чана. Не було жодного знімального дня, щоб я не дивувався тому, що він творив. Він творив магію. В його очах був такий погляд людини, яка любила своє ремесло. Я мав задоволення працювати з одним із найкращих у кінобізнесі. Рей був на самій вершині!» мовив Г'ю.

 

https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter